211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ – ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ- ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ – ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όλοι οι διάσημοι που επισκέφθηκαν το Ποσειδώνιο την εβδομάδα αυτή!

Γιάννης Πλούταρχος και Χρήστος Μενιδιάτης συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Ποσειδώνιο κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Από εκεί οι δύο καλλιτέχνες βάζουν φωτιά στη νυχτερινή Αθήνα και εξακολουθούν να διατηρούν το κέντρο στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού με το μοναδικό πρόγραμμά τους, που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σε όλη την Αθήνα.

Κάθε εβδομάδα πολλοί είναι οι διάσημοι που επιλέγουν να διασκεδάσουν με το πρόγραμμα, όμως την εβδομάδα αυτή, μία πραγματική παρέλαση διασήμων συνέβη στο γνωστό νυχτερινό κέντρο. Η αρχή έγινε το βράδυ της Παρασκευής, όπου στο κέντρο το παρών έδωσαν ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο Ηλίας Βρεττός που φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στην πίστα και να χαρίσουν μερικές μοναδικές στιγμές στο κοινού του μαγαζιού.

Το επόμενο βράδυ, με το πρόγραμμα διασκέδασε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ενώ την Κυριακή ακολούθησε σωρεία επωνύμων: η Μπέσσυ Αργυράκη, η Ειρήνη Μερκούρη, ο Στέλιος Διονυσίου κι ο Αλέκος Ζαζόπουλος ήταν μονάχα ελάχιστοι από όλους όσους έδωσαν το παρών στο κέντρο τη βραδιά εκείνη. Δες παρακάτω φωτογραφίες από τις επισκέψεις των επωνύμων στο Ποσειδώνιο.

Ploytarhos.Zazopoulos dinisioy.Ploytarhos Margaritis.Menidiatis4 Menidiatis1.Posidonio Margaritis.Menidiatis Merkoyri.Ploytarhos Ploutarhos.Mpithikotsis2 Ploytarhos.Dionisioy ploy.zazopoulos Ploutarhos.Argiraki

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024