211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΜΑΛΑΜΑΣ – ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ – ΜΠΑΛΑΦΑΣ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ

malamas-ioannids-balafas (1)
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μία μοναδική συναυλία περιμένει το κοινό τους στην πλατεία Νερού

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού. Μπορεί κάθε σεζόν όλοι τους να φροντίζουν να είναι κοντά στο κοινό τους είτε μέσα από συναυλίες είτε μέσα από εμφανίσεις όμως συνήθως τους βλέπουμε μόνους τους στο stage.

Ωστόσο, την Παρασκευή 10 Ιουνίου, Σωκράτης Μάλαμας, Αλκίνοος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Μπαλάφας θα δώσουν ένα μεγάλο ραντεβού με το κοινό τους για μία αξέχαστη εμφάνιση από την πλατεία Νερού στα νότια προάστια.

Οι τρεις καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για μια μοναδική εμφάνιση που αναμφίβολα θα μείνει αξέχαστη στο φανατικό κοινό τους.  Στο παρελθόν, Αλκίνοος Ιωαννίδης και Σωκράτης Μάλαμας έχουν συνεργαστεί και πάλι στη σκηνή ζωντανά, ενώ για πρώτη φορά θα δούμε μαζί τους το νέο αίμα, Λεωνίδα Μπαλάφα. Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής συγκεντρωμένες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά οι φανς τους σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτό το ξεχωριστό μουσικό ραντεβού λοιπόν που θα δοθεί στο stage τη μέρα εκείνη, με τις πόρτες να ανοίγουν για το κοινό στις 5 το απόγευμα. Θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις και στη συνέχεια άραγε; Πάντως, προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024