211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΒΑΝΔΗ -ΧΟΛΙΔΗΣ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ- ΘΕΑ

ΒΑΝΔΗ ΧΟΛΙΔΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λαμπερή πρεμιέρα για Δέσποινα Βανδή – Χρήστο Χολίδη στο Θέα!

Παρασκευή και 13 ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο Θέα, ωστόσο, όλα πήγαν τέλεια για ακόμα μια φορά και η πρεμιέρα τους αυτή στέφθηκε με τεράστια επιτυχία. Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς άλλωστε, όταν δύο από τα πιο αγαπημένα ονόματα ου ελληνικού τραγουδιού ενώνουν τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι.

Δέσποινα Βανδή και Χρήστος Χολίδης βρίσκονταν σε τρελά κέφια και έδωσαν φυσικά τον καλύτερο εαυτό τους στην πρεμιέρα που άφησε γερά το στίγμα της στην πόλη και τη διασκέδασή της. Το κέντρο ήταν κατάμεστο από νωρίς το βράδυ και το κοινό που παραβρέθηκε έγινε μάρτυρας μίας μοναδικής βραδιάς.

6U8A2838

Screenshot_1

6U8A2675
6U8A2488

Φυσικά, από τη μεγάλη πρεμιέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και πολλές διάσημες παρουσίες που έδωσαν το παρών στην πρώτη βραδιά των καλλιτεχνών. Ανάμεσα σε αυτούς, η καλή φίλη της Δέσποινας Βανδή, Γωγώ Μαστροκώστα, που φυσικά δεν θα μπορούσε να μην παραβρεθεί τη βραδιά αυτή στο κέντρο, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κατερίνα Παπουτσάκη, αλλά και πολλοί άλλοι. Μία υπέρλαμπρη πρεμιέρα που έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα για μία σειρά από μοναδικές εμφανίσεις που θα πρωταγωνιστήσουν στην πόλη!

6U8A2722

6U8A2709

6U8A2613

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024