211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ Ο ΕΝΙΚΟΣ – ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πάρε μία γεύση από το νέο τραγούδι του Γιώργου Γιαννιά

Αναμφίβολα, αυτή είναι μία από τις καλύτερες σεζόν για τον Γιώργο Γιαννιά. Ο διάσημος καλλιτέχνης ένα χρόνο σχεδόν μετά την κυκλοφορία του τελευταίου ολοκληρωμένου του δίσκου «Τόσες νύχτες» φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά με ένα single ενός νέου τραγουδιού.

Όπως όλα δείχνουν, το τραγούδι «Ο ενικός», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μόλις μέρες είναι και ο προπομπός της επόμενης δισκογραφικής του δουλειάς, ενώ μέσα από ένα teaser που μόλις κυκλοφόρησε ο τραγουδιστής μας συστήνει αυτή τη νέα επιτυχία και μας δίνει μία πολύ μικρή γεύση από όλα αυτά που θα ακούσουμε αλλά και θα ζήσουμε όταν θα το ακούσουμε ζωντανά.

Πού; Μα φυσικά στην πίστα του Frangelico, μιας και εκεί ετοιμάζεται να ανέβει ο αγαπημένος καλλιτέχνης στο πλευρό της Λένας Παπαδοπούλου και του Σάκη Αρσενίου. Οι τρεις καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι και τη διασκέδαση από μία από τις δημοφιλέστερες πίστες στην Αθήνα, με την οποία μάλιστα έχει συνδέσει και το όνομά του. Τρία χρόνια μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις εκεί ετοιμάζεται να αναλάβει και πάλι το τιμόνι του προγράμματος.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024