211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ – ESTATE SEASIDE – ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Απογειωτική πρεμιέρα για τον Σάκη Ρουβά στο Estate

Η χειμερινή τους συνεργασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και φυσικά, κάτι ανάλογο δεν θα ήταν δυνατόν να μην συνεχιστεί και το καλοκαίρι από την παραλιακή. Κάπως έτσι Σάκης Ρουβάς και Estate Seaside έδωσαν τα χέρια και το περασμένο σαββατοκύριακο έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην πόλη με μία υπέρλαμπρη πρεμιέρα.

Για ακόμα μια φορά, το στέκι της παραλιακής ήταν κατάμεστο από το κοινό του καλλιτέχνη που έσπευσε να τον απολαύσει. Από πολύ νωρίς το μαγαζί γέμισε και ο αγαπημένος καλλιτέχνης έδωσε και πάλι τον καλύτερο εαυτό του και παρουσίασε ένα πρόγραμμα που αντάξιό του δεν υπάρχει στην πόλη.

Ανάμεσα στο κοινό που συνέρρεε για να τον απολαύσει, και πολλοί επώνυμοι φυσικά, που δεν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν την μοναδική αυτή πρεμιέρα. Από νωρίς στο κέντρο βρέθηκαν επώνυμες παρουσίες για να τον απολαύσουν και να διασκεδάσουν με το υπερθέαμα, που από εδώ και στο εξής, θα αποτελεί τον τοπ προορισμό της πόλης. Ανάμεσα σε αυτούς ο Γιώργος Γιαννιάς, που πολύ σύντομα ξεκινά τις εμφανίσεις του στο Frangelico, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Χριστίνα Παππά, η Ελεονώρα Μελέτη και πολλοί ακόμα. Δες αναλυτικά τις φωτογραφίες παρακάτω με όλους τους επώνυμους που έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα.

Χριστίνα-Παππά-Χάρης-Σιανίδης Χριστίνα-Παππά-Τζίμης-Σταθοκωστόπουλος-Δημήτρης-Παππάς Χριστίνα-Παππά1 Φραντζέσκα-Παραρά-Μιχάλης-Τσαουσόπουλος Ζοζεφίν Ευαγγελία-Αραβανή-με-την-Νεσχάν-Μουλαζίμ Ελεονώρα-Μελέτη Γωγώ-Μαστροκώστα-Τραϊανός-Δέλλας Γιώργος-Μανίκας Γιώργος-Γιαννιάς-με-τη-σύζυγο-του-Ελευθερία-Παντελιδάκη Βίκυ-Κάβουρα-Γιώργος-Βάλαρης Άνθιμος-Ανανιάδης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024