211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΒΑΝΔΗ – ΧΟΛΙΔΗΣ – ΝΤΑΝΤΑ- ΘΕΑ- ΕΝΑΡΞΗ

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποια διάσημη τραγουδίστρια θα ολοκληρώνει το σχήμα Χολίδης- Βανδή;

Σήμερα θα έκαναν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους στην πίστα του Θέα και θα ξεκινούσαν δυναμικά την καλοκαιρινή σεζόν τους από το αγαπημένο μαγαζί. Ωστόσο, η πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και του Χρήστου Χολίδη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή, 13 Μαΐου, και οι θαυμαστές τους θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή. Ποια θα είναι όμως η αγαπημένη τραγουδίστρια που θα ολοκληρώνει το σχήμα;

Ενώ μέχρι τώρα δε γνωρίζαμε, πλέον μάθαμε. Η Βασιλική Νταντά θα είναι εκείνη που θα δώσει τη δική της προσωπική νότα στο σχήμα που έρχεται να ταράξει τα νερά στη νυχτερινή διασκέδαση το καλοκαίρι 2016. Μάλιστα, η ίδια η τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία από τις πρόβες της στο νυχτερινό κέντρο, λίγο πριν τη μεγάλη έναρξη.

proves

Το φετινό χειμώνα, η Βασιλική Νταντά έπαιξε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στη νύχτα, αφού ολοκλήρωνε το σχήμα των Αντύπα και Χρήστου Μενιδιάτη στην πίστα του Frangelico και φυσικά έκλεψε και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις. Και τώρα, μία ακόμα δυναμική συνεργασία ξεκινά για εκείνη. Αναμφίβολα, είναι μία από τις καλύτερες χρονιές της και το κοινό της ανυπομονεί να την απολαύσει και πάλι ζωντανά.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024