211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ FRANGELICO- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αυτό είναι το νέο σχήμα που θα ανέβει στην πίστα του Frangelico

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας το πιο μεγάλο hot spot της πόλης, Frangelico. Το αγαπημένο στέκι θα κάνει τη μεγάλη πρεμιέρα του την Πέμπτη, 12 Μαΐου, με τρία πολύ αγαπημένα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού. Γιώργος Γιαννιάς, Σάκης Αρσενίου και Λένα Παπαδοπούλου ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά, και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι το καλοκαίρι αυτό.

Πριν λίγες μόλις μέρες το σχήμα Σταμάτης Γονίδης, Ελένη Χατζίδου, Σάκης Αρσενίου έριξε αυλαία και το στέκι αναμένεται να συνεχίσει με τον ίδιο ξέφρενο ρυθμό. Ο τελευταίος, συνεχίζει κανονικά τη συνεργασία με το κέντρο, μιας και φάνηκε πως η χημεία μεταξύ αυτού και του κέντρου ήταν τέλεια.

Παράλληλα, Ο Γιώργος Γιαννιάς επιστρέφει στο κέντρο που τον έχουμε αγαπήσει μετά από τρία ολόκληρα χρόνια απουσίας. Γιώργος Γιαννιάς Frangelico έχουν διαγράψει τρομερή πορεία στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης στο παρελθόν και ετοιμάζονται για την πιο δυναμική συνέχεια. Όσο για τη γυναίκα του σχήματος, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην πίστα  του Frangelico και το μόνο βέβαιο είναι πως και πάλι θα κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024