211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΒΑΝΔΗ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η διάσημη τραγουδίστρια μιλά για πρώτη φορά για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη

Πάνω από δύο μήνες έχουν περάσει από τον ξαφνικό και άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη και η Δέσποινα Βανδή μιλά για πρώτη φορά δημόσια για το τραγικό γεγονός. Εκείνη και ο Παντελής Παντελίδης θα ανέβαιναν μαζί την πίστα του Teatro και την βραδιά του μοιραίου ατυχήματος έκαναν την πρόβα generale τους.

Για την ξαφνική είδηση που έμαθε λίγες ώρες αργότερα μίλησε η ίδια στο περιοδικό Instyle για πρώτη φορά, αναφέροντας: «Ο εγκέφαλός μου αρνούνταν να συνειδητοποιήσει την είδηση του χαμού του Παντελή, ήμουν σοκαρισμένη κι όλο αυτό είχε τη διάσταση ενός ονείρου – ή μάλλον εφιάλτη. Ήταν σαν να μην το ζω πραγματικά. Μόλις έξι ώρες πριν ήμασταν μαζί και κάναμε πρόβα… Αυτό που με γεμίζει με ιδιαίτερη θλίψη, όμως, είναι όταν σκέφτομαι τη μάνα του Παντελή. Ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον είναι να χάνει το παιδί του».

Η τραγουδίστρια ύστερα από την οριστική ματαίωση των εμφανίσεών της στο Teatro ετοιμάζεται να ανέβει πολύ σύντομα στην πίστα του Θέα, έχοντας στο πλευρό της τον Χρήστο Χολίδη. Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη φορά και αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας και τη χρονιά αυτή, με το καλύτερο πρόγραμμα στην παραλιακή. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη αυτή επιστροφή της στην πόλη της Αθήνας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024