211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙ – ESTATE SEASIDE – ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΖ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στην παραλιακή και το Estate Seaside!

Μία από τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις για τη διασκέδαση του φετινού καλοκαιριού έγιναν πριν λίγες ώρες! Είναι και επίσημο πλέον πως η συνεργασία της σεζόν θα είναι εκείνη του Σάκη Ρουβά με το Ακρωτήρι Estate Seaside! Ο μεγάλο καλλιτέχνης αναμένεται α ανέβει πολύ σύντομα στο stage του αγαπημένου στεκιού της παραλιακής και να μας χαρίσει ένα αξεπέραστο καλοκαίρι.

Ποια είναι η ημερομηνία της μεγάλης του πρεμιέρας; Σύμφωνα με την αφίσα του προγράμματος, που μόλις κυκλοφόρησε, ο Σάκης θα δώσει το πρώτο μεγάλο ραντεβού με τους θαυμαστές του στην παραλιακή την Παρασκευή, 6 Μαΐου και έκτοτε θα είναι κοντά μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο με το πιο ξεχωριστό δίδυμο στην πόλη.

 

rouvas

 

Η συνεργασία του Σάκη με το Estate συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία από το χειμώνα, αφού ο καλλιτέχνης είχε εγκαινιάσει το χειμερινό νέο στέκι της Αθήνας μαζί με τους Onirama και φυσικά το απογείωσε. Και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο με το καλοκαιρινό του στέκι στην παραλιακή, που το νυχτερινό brand συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Ακρωτήρι.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024