211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ – ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ- BRAVO ROULA

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βίντεο που έκανε τον Γιάννη Πλούταρχο να συγκινηθεί!

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε επιτέλους η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά με την εκπομπή Bravo Roula. Με μία υπέρλαμπρη πρεμιέρα και καλεσμένους μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνική σόουμπιζ, η Ρούλα καλωσόρισε για πρώτη φορά τους θεατές από τη συχνότητα του Ε.

Σάκης Ρουβάς, Γιάννης Πλούταρχος και Ελένη Φουρέιρα ήταν οι μεγάλοι καλεσμένοι της βραδιάς, που απογείωσαν, μαζί με την παρουσιάστρια, τα νούμερα της τηλεθέασης και έκαναν τη Ρούλα και πάλι τη νικήτρια της τηλεοπτικής ζώνης αυτής.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Γιάννη Πλούταρχου στο πλατό, μία έκπληξη επεφύλασσε το κοινό. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο πλατό και η Ρούλα παρουσίασε το βίντεο αφιερωμένο στη ζωή του καλλιτέχνη, όπου είδαμε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα αλλά και τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Μαρία. Και φυσικά, ο καλλιτέχνης δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα και να κρύψει τη συγκίνησή του.

https://www.youtube.com/watch?v=rTYw-qwSC2s

Και οι ξεχωριστές στιγμές δεν τελείωσαν εκεί, μιας και αργότερα, η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τη συνεργασία της με τον Παντελή Παντελίδη και όπως ήταν αναμενόμενο η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα συγκινητική. Ας μην ξεχνάμε πως η  τραγουδίστρια είχε μοιραστεί την πίστα του Fantasia με τον καλλιτέχνη πέρσι, στην τελευταία του εμφάνιση στο κέντρο που τον ανέδειξε. Δες το απόσπασμα παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=9B6ZfwxwboM

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024