211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ – ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ- FAN CLUB

ΧΟΛΙΔΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η μοναδική συνάντηση του Χρήστου Χολίδη με το fan club του

Τα τελευταία χρόνια η πορεία είναι άκρως ανοδική και πια ο Χρήστος Χολίδης φαίνεται πως έχει φτάσει στο απόγειο, περνώντας ίσως την καλύτερη περίοδό του καλλιτεχνικά. Και αυτό φυσικά συνεπάγεται πολλούς θαυμαστές και ένα fan club που φυσικά τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Έτσι έγινε και τώρα.

Παράλληλα με τις εμφανίσεις του στην πίστα του Fix στη Θεσσαλονίκη, με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ο Χρήστος Χολίδης εμφανίζεται ζωντανά σε διάφορα σημεία της Αττικής -και όχι μόνο- και βρίσκεται κοντά σε όσους θέλουν να τον απολαύσουν. Την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε σε στέκι του Νέου Ηρακλείου και ο ενθουσιασμός των θαυμαστών του ήταν διάχυτος, και που φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες.

xolidis-fan-club xolidis-fan-club2 xolidis-fan-club4 xolidis-fan-club5 (1) xolidis-fan-club6

Η επιστροφή του στις πίστες της Αθήνας, πολύ σύντομα,θα εντυπωσιάσει και θα μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον μας. Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του; Η συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή στην πίστα του Θέα. Οι δύο καλλιτέχνες θα συνεργαστούν για πρώτη φορά και θα αποτελέσουν ένα από τα πιο καυτά δίδυμα διασκέδασης στην πόλη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024