211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΤΕΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ

νίκος βέρτης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών;

Για ακόμα έναν χειμώνα ο Νίκος Βέρτης ανέβηκε στην πίστα του Κέντρου Αθηνών και μας χάρισε έναν μοναδικό και ξέφρενο χειμώνα, γεμάτο κέφι και μεγάλες επιτυχίες. Φέτος, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο Κουφό και τους vegas και μας χαρίζει ένα μοναδικό πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.

Ωστόσο, η στιγμή για το μεγάλο του φινάλε σταδιακά πλησιάζει και ο Νίκος Βέρτης αναμφίβολα θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του μέχρι τότε. Πότε θα είναι η τελευταία του βραδιά πάνω στην πίστα του δημοφιλούς κέντρου; Ο Νίκος Βέρτης θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις τους στο Κέντρο Αθηνών, το Σάββατο, 24 Απριλίου και αναμφίβολα θα μας χαρίσει ένα δυνατό φινάλε που θα θυμόμαστε για καιρό.

Ύστερα από 5 μήνες επιτυχίας ο διάσημος καλλιτέχνης θα ρίξει την αυλαία και το μόνο βέβαιο είναι πως η απουσία του θα αφήσει μεγάλο κενό στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης. Ποιο θα είναι άραγε η επόμενη φορά που θα τον απολαύσουμε σε μεγάλη πίστα; Οι θαυμαστές του σίγουρα θα αναμένουν με ανυπομονησία την ανακοίνωση της επόμενης μεγάλης του συνεργασίας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024