211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΚΙΑΜΟΣ – ΗΛΙΑΔΗ – STAN – CLUB 22

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία εβδομάδα επιτυχίας για Πάνο Κιάμο και Club 22

Στο τρελοκομείο στέλνει το κοινό του κάθε εβδομάδα ο Πάνος Κιάμος από την πίστα του Club 22. Για ακόμα μια σεζόν ο διάσημος τραγουδιστής συνεργάζεται με το αγαπημένο στέκι και τα αποτελέσματα ήταν και πάλι τα αναμενόμενα. Ο συνδυασμός καυτός και οι δυο τους εξακολουθούν να κρατούν τα ηνία της διασκέδασης στην πόλη της Αθήνας. Μάλιστα, ύστερα από την επιτυχία αυτή, έγινε και η παράταση των εμφανίσεων και ο τραγουδιστής είναι κοντά στο κοινό του και τον Απρίλιο.

Βέβαια, έχει πάντα στο πλευρό του την αγγελική Ηλιάδη, που ολοκληρώνει το πρόγραμμα με τον δικό της εκρηκτικό τρόπο. Και όσο οι εμφανίσεις φτάνουν σταδιακά στο τέλος τους, όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που επιλέγουν να διασκεδάσουν με τον διάσημο καλλιτέχνη και να περάσουν τις πιο διασκεδαστικές βραδιές με το πρόγραμμά του. Άλλοι επώνυμοι και άλλοι ανώνυμοι.

Και την περασμένη εβδομάδα δεν ήταν λίγοι οι διάσημοι που έδωσαν το παρών. Ανάμεσα σε αυτούς ο Stan, που φυσικά πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε μερικές επιτυχίες του κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα. Εκτός από αυτόν, με το πρόγραμμα διασκέδασαν o front man των Master Tempo, Πέτρος Δινάλης, ο Αλέξανδρος Νότας αλλά και ο Λευτέρης Κιντάτος.

club-4

club-3

club-2

club

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024