211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ- ΝΕΑ ΚΚΛΟΦΟΡΙΑ

FEVER ΧΟΛΙΔΗΣ 2015-2016
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί τελικά το νέο κομμάτι του Χρήστου Χολίδη;

Με νέα επιτυχία ετοιμάζεται να συνεχίσει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου και στην πίστα του Fix, ο Χρήστος Χολίδης. Ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη λίστα των επιτυχιών του και να μας χαρίσει ακόμα ένα κομμάτι που θα ακουστεί δυνατά το καλοκαίρι αυτό και όχι μόνο.

Πότε ωστόσο κυκλοφορεί αυτό το νέο single που αναμένεται να μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον μας; Ολόκληρο το νέο αυτό κομμάτι, που υπογράφει ο Φοίβος, ο μεγάλος συνθέτης των επιτυχιών, θα μπορέσουμε να ακούσουμε για πρώτη φορά την ερχόμενη Παρασκευή, 15 Απριλίου. Από τότε και έπειτα αναμένεται να ακουστεί δυναμικά παντού. Προς το παρόν, πάρε μια μικρή γεύση από την επερχόμενη αυτή επιτυχία με το παρακάτω teaser.

https://www.youtube.com/watch?v=IRyoi0I0IZ0

Όσο για το κοινό του στην Αθήνα, σύντομα θα μπορεί να ακούσει ζωντανά τη νέα αυτή κυκλοφορία, αφού ο τραγουδιστής σύντομα θα βρεθεί στην πίστα του Θέα, έχοντας στο πλευρό του τη Δέσποινα Βανδή. Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη φορά και αναμφίβολα θα κρατήσουν τα ηνία της διασκέδασης τη σεζόν αυτή στην παραλιακή, με το Χρήστο Χολίδη να βρίσκεται στα καλύτερά του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024