211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΧΗ – ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

βεγκας λαιβ γονιδης μελας κρατηση τηλεφωνο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί η νέα δισκογραφική δουλειά του Σταμάτη Γονίδη;

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την κυκλοφορία του επόμενου ολοκληρωμένου δίσκου του Σταμάτη Γονίδη, που θα μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον μας. Ο τίτλος της επερχόμενης αυτής δουλειά της θα είναι ομότιτλη με το τελευταίου του single, «Άλλη μία μάχη». Πότε ωστόσο κυκλοφορεί η νέα αυτή δουλειά του καλλιτέχνη;

Η νέα αυτή δουλειά θα κυκλοφορήσει φυσικά από την Heaven Μusic, την Παρασκευή, 22 Απριλίου. Προς το παρόν, το single προπομπός έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό του διάσημου καλλιτέχνη. και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς άλλωστε, αφού πάντα μας συνηθίζει σε ανάλογες επιτυχίες. Και έτσι ακριβώς και τώρα.

Παράλληλα, ο Σταμάτης Γονίδης τραγουδά τη νέα αυτή επιτυχία ζωντανά από την πίστα του Frangelico. Εκεί, ξεκίνησε τις εμφανίσεις του πριν λίγο καιρό και προκαλεί χαμό κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο σε ολόκληρη την Αθήνα. Στο πλευρό του έχει τον Σάκη Αρσενίου και την Ελένη Χατζίδου και αναμφίβολα προκαλεί πανικό με τις εμφανίσεις αυτές, που έχουν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Σε λίγες μέρες, το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με τις νέες αυτές κυκλοφορίες του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024