211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΡΕΜΟΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ – ΤΕΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ – ΓΛΥΚΕΡΙΑ – ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διογένης Studio Ρέμος Νικολόπουλος Γλυκερία
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε ρίχνει αυλαία το σχήμα;

Μετά από 60 παραστάσεις, μέσα σε σχεδόν δύο μήνες προγράμματος, Αντώνης Ρέμος, Χρήστος Νικολόπουλος και Γλυκερία ετοιμάζονται για το μεγάλο φινάλε από την πίστα του Διογένης. Οι τρεις καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά μαζί και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας με το εξαιρετικό και άρτιο πρόγραμμα που παρουσίασαν.

Κέφι, αγαπημένες επιτυχίες πολλών ετών, ερμηνευμένες από δύο μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού και συνοδευμένες από τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, Χρήστο Νικολόπουλο, που την περίοδο αυτή  κλείνει τα 50 χρόνια παρουσίας του στο ελληνικό πεντάγραμμο, είχαν την πρώτη θέση τους ενδιαφέροντος το τελευταίο διάστημα.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, το Διογένης είναι κοντά στο κοινό της πόλης με το πιο ξεχωριστό πρόγραμμα, που ωστόσο φτάνει στο μεγάλο του φινάλε. Πότε είναι προγραμματισμένο; Αντώνης Ρέμος, Χρήστος Νικολόπουλος και Γλυκερία θα ανέβουν για τελευταία φορά στην πίστα του Διογένης το Σάββατο, 23 Απριλίου. Και αναμφίβολα, η τελευταία αυτή παράστασή τους θα είναι και η καλύτερη, κλείνοντας τον κύκλο αυτό εμφανίσεων με τον καλύτερο τρόπο. Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα των καλλιτεχνών; Ο Αντώνης Ρέμος πολύ σύντομα θα ξεκινήσει την μεγάλη και προγραμματισμένη σειρά συναυλιών του στην Αυστραλία.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024