211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΛΗ ΘΕΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μόλις ανακοινώθηκε η συνεργασία που θα ταράξει τα νερά της καλοκαιρινής διασκέδασης!

Ακόμα ένα καλοκαίρι, ο Νίκος Οικονομόπουλος θα βρίσκεται κοντά στο κοινό του στην πόλη της Αθήνας από το ίδιο, αγαπημένο στέκι, που δεν είναι άλλο από το Θέα. Νίκος Οικονομόπουλος Θέα έχουν πλέον συνδέσει άρρηκτα τα ονόματά τους, μιας και εκεί ο αγαπημένος καλλιτέχνης εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια.

Και τώρα είναι πανέτοιμος να ανέβει και πάλι στην πίστα του αγαπημένου κέντρου, ύστερα από το τέλος των εμφανίσεων Δέσποινας Βανδή – Χρήστου Χολίδη στην εν λόγω πίστα που αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα. Ύστερα, τη σκυτάλη θα αναλάβει ο Νίκος Οικονομόπουλος, που θα μοιραστεί τη σκηνή με την αγαπημένη Στέλλα Καλλή, σε μία συνεργασία που έρχεται για πρώτη φορά, να απογειώσει το κέφι στη νυχτερινή Αθήνα και την παραλιακή.

Προς το παρόν, Νίκος Οικονομόπουλος και Χρήστος Χολίδης συνεχίζουν την χειμερινή τους συνεργασία από την πίστα του Fix, στη Θεσσαλονίκη, από όπου προκαλούν έναν πραγματικό πανικό. Για λίγο καιρό ακόμα θα απολαμβάνουμε μαζί στη σκηνή τους δύο καλλιτέχνες προτού επιστρέψουν στην καλοκαιρινή Αθήνα με ξεχωριστά ταίρια και διαφορετικές περιόδους, ωστόσο στην ίδια σκηνή. Παράλληλα, η Στέλλα Καλλή συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις της στην πίστα του Vox, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024