211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ: Αυτή είναι η μεγάλυτερη επιτυχία από το νέο δίσκο

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το τραγούδι έχει γνωρίσει τεράστια απήχηση σε λίγες μέρες!

Ούτε μία εβδομάδα δεν έχει περάσει από τη στιγμή που ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφόρησε την τελευταία του δουλειά με τίτλο «Θέμα Χρόνου» και για ακόμα μία φορά μπήκε στο προσκήνιο. Τα νέα του κομμάτια ακούγονται και πάλι ασταμάτητα από το κοινό του και έχουν κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Άλλωστε, ο διάσημος καλλιτέχνης ποτέ δε μας απογοητεύει.

Ποιο είναι όμως το τραγούδι που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ήδη μέσα από αυτή τη δουλειά; Μπορεί όλα να αναδειχθούν σε μεγάλες επιτυχίες, όμως, το «Προσχηματικά», έχει ήδη αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό και ήδη έχει ξεπεράσει τις 77.000 προβολές στο Youtube. Καθόλου τυχαίο ωστόσο, μιας και τη νέα αυτή επιτυχία υπογράφει ο μάστερ του είδους, Φοίβος.

 

 Δες εδώ τους στίχους του νέου τραγουδιού 

 

https://www.youtube.com/watch?v=fTk3O-sZgO0

Παράλληλα με τη νέα αυτή κυκλοφορία, ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και τις εμφανίσεις του στο Ποσειδώνιο. Στο πλευρό του αυτή τη φορά έχει τον Χρήστο Μενιδιάτη και οι δύο καλλιτέχνες, μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, μας χαρίζουν το πιο ενδιαφέρον πρόγραμμα στην πόλη της Αθήνας. Το ξεκίνημα έγινε δυναμικά, πριν λίγες μέρες και τη σεζόν αυτή το μόνο βέβαιο είναι πως θα κρατήσουν τα ηνία της νυχτερινής διασκέδασης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024