211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ: Χαμός στην πρεμιέρα τους στο Fix

ΦΙΒΕΡ ΟΙΚΟΝΟΜ ΟΠΟΥΛΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένας πραγματικός χαμός έγινε στη Θεσσαλονίκη και το Fix

Μόλις πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσαν την πρώτη τους συνεργασία στην πίστα του Fever. Νίκος Οικονομόπουλος και Χρήστος Χολίδης μας χάρισαν έναν αξεπέραστο χειμώνα διασκέδασης, γεμάτο κέφι, επιτυχίες και ατελείωτη διασκέδαση. Οι δυο τραγουδιστές είχαν μία απίστευτη συνεργασία και χημεία κάτι που φάνηκε, και το πρόγραμμά τους αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό της πόλης, κάτι που άλλωστε ήταν αναμενόμενο.

Και τώρα, δε θα μπορούσαν παρά να συνεχίσουν τη συνεργασία αυτή από τη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να μπορέσουν και οι θαυμαστές τους εκεί να τους απολαύσουν. Το βράδυ της Παρασκευής, έγινε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στην πίστα του Fix, και βέβαια, επικράτησε και πάλι ο απόλυτος πανικός.

2

3

4

1

Οι δύο καλλιτέχνες, συνοδευόμενοι και πάλι από την Ήβη Αδάμου, ανέβηκαν στην πίστα του δημοφιλούς στεκιού και μας χάρισαν ένα απερίγραπτο πρόγραμμα, που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που παραβρέθηκε και έκανε τους θαυμαστές τους να περάσουν ένα υπέροχο βράδυ. Βέβαια, οι εμφανίσεις δεν θα κρατήσουν για πολύ, μιας και ο Χρήστος Χολίδης θα ξεκινήσει στις αρχές καλοκαιριού τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του με την Δέσποινα Βανδή στο Θέα. Γι’ αυτό λοιπόν, όλοι οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να…  βιαστούν για να απολαύσουν το μοναδικό σχήμα στην εμφάνιση αυτή που θα κάνουμε για πολύ καιρό να ξεχάσουμε!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024