211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ CLUB 22: Ποιοι διασκέδασαν με το πρόγραμμά του;

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ 2015-2016
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια βραδιά επιτυχίας για τον διάσημο τραγουδιστή!

Ακάθεκτος συνεχίζει την επιτυχία του, ακόμα μία σεζόν, από την πίστα του Club 22 ο Πάνος Κιάμος. Ο διάσημος καλλιτέχνης τη φετινή χρονιά βρίσκεται στο stage για πρώτη φορά με την Αγγελική Ηλιάδη και φέρνει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση κάθε εβδομάδα. Εδώ και τόσους μήνες, με το πρόγραμμά του πρωταγωνιστεί στην πόλη, και παρ’ όλα αυτά, το κοινό του φαίνεται να μην χορταίνει να διασκεδάζει μαζί του.

Και φυσικά, συνεχώς, δεν λείπουν οι εμφανίσεις διάφορων επωνύμων, που δίνουν το παρών στο πρόγραμμά του και διασκεδάζουν με το απόλυτο κέφι που δημιουργεί αλλά και τις ατελείωτες επιτυχίες του. Την εβδομάδα αυτή, με το πρόγραμμά του διασκέδασαν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος! Και φυσικά, ένας χαμός επικράτησε στο νυχτερινό κέντρο!

1

2

3

4

5

6

7

Την Πέμπτη, η Εθνική μέτρησε ακόμα μία νίκη στη φιλική αναμέτρηση επί του Μαυροβουνίου, και το ίδιο βράδυ, ο Κώστας Μανωλάς, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, επέλεξαν να το γιορτάσουν στο Club 22 με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τραγουδιστή. Ακόμα μία εβδομάδα επιτυχίας για τον τραγουδιστή και το κέντρο, που πια διανύουν τις τελευταίες μέρες επιτυχίας και σε λίγο καιρό ρίχνουν αυλαία.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024