211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αργυρός – Φουρέιρα – Δρακοπούλου: Στη φωτογράφιση για την αφίσα τους!

ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε λίγο καιρό ξεκινούν εμφανίσεις στην πίστα του Fantasia

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα, για τη στιγμή που Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Φουρέιρα και Φανή Δρακοπούλου θα δώσουν το πρώτο τους ραντεβού στην  πίστα του Fantasia.Τραγουδιστές και κέντρο λοιπόν, βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες και πρόβες, ενώ οι τελευταίες λεπτομέρειες σιγά σιγά διευθετούνται. Μία από αυτές και η φωτογράφιση για την αφίσα του κέντρου, που θα μας προσκαλεί στη μεγάλη πρεμιέρα, που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 8 Απριλίου.

Τη σκηνοθεσία της φωτογράφισης, ανέλαβε για ακόμα μία φορά ο μοναδικός Κωνσταντίνος Ρήγος, υπό τις οδηγίες του οποίου κινήθηκαν οι τρεις καλλιτέχνες, για ένα αποτέλεσμα που θα μπορούμε να δούμε σε λίγες μόνο μέρες και αναμφίβολα, θα μας εντυπωσιάσει.

Για την Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, δε θα είναι η πρώτη συνεργασία επί σκηνής, αφού και το χειμώνα εμφανίζονταν μαζί στην πίστα του Teatro με την Πάολα. Η καινούρια της παρέας θα είναι η Φανή Δρακοπούλου, που αναμένεται να δέσει απόλυτα με την ήδη πετυχημένη συνεργασία και να μας εντυπωσιάσει. Λίγες μέρες μονάχα απέμειναν να το επιβεβαιώσουμε και ιδίοις όμασι και να ζήσουμε μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο πλάι των τριών καλλιτεχνών.

 

1

2

3

4

5

argirosh_645_450

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024