211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παπαρίζου Μέλισσες: Μαζί στο πάρτι του 89,8 Δρόμος FM

ΈΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΊΖΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΉ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τραγουδίστρια και συγκρότημα απογείωσαν το κέφι!

Το βράδυ της Κυριακής, 20 Μαρτίου, μια ξεχωριστή βραδιά έλαβε χώρα στη σκηνή του Box Athens, για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού 89,8 Δρόμος FM. Έλενα Παπαρίζου και Μέλισσες ανέβηκαν στη σκηνή και μας χάρισαν μία μοναδική, ανεπανάληπτη βραδιά, γεμάτη με τις πιο αγαπημένες επιτυχίες, για χάρη της βραδιάς,   Dromos FM Superstar Voices.

Η διάσημη τραγουδίστρια, ύστερα από περίπου δύο χρόνια, επέστρεψε σε ζωντανή εμφάνιση μπροστά στο αθηναϊκό κοινό της και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις με την επιστροφή της αυτή. Μαζί της, η επιτυχημένη ροκ μπάντα, που τον χειμώνα μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά, εγκαινιάζοντας τη σκηνή του εν λόγω μαγαζιού της Πειραιώς, μαζί με τους Playmen.

Και τώρα, τη σκυτάλη του προγράμματος στο stage αυτό ετοιμάζεται να αναλάβει η διάσημη τραγουδίστρια, που θα κάνει τη μεγάλη της πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή και έκτοτε θα είναι κοντά στο κοινό της Αθήνας για κάθε εβδομάδα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη της επιστροφή και αναμφίβολα όλα τα φώτα θα στραφούν στη λαμπερή παρουσία και το μεγάλο ταλέντο της! Λίγη ακόμα υπομονή για τους θαυμαστές της, που θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν σε μία μεγάλη επιστροφή που αναμφίβολα θα συζητηθεί πολύ στην πόλη!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024