211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ BOX: Πότε ξεκινάει τις εμφανίσεις της;

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε λίγες μέρες η Έλενα κάνει τη μεγάλη επιστροφή στη νύχτα!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που το κοινό της Έλενας Παπαρίζου θα μπορεί και πάλι να την απολαύσει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, ύστερα από μία μακρά αποχή από τις πίστες της πόλης. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ετοιμάζει το δυναμικό της comeback την ερχόμενη Κυριακή, 20 Μαρτίου, φιλοξενούμενη σε έναν από τους νέους χώρους της πόλης, το Box Athens.

Εκεί, αναλαμβάνει τη σκυτάλη του προγράμματος η διάσημη τραγουδίστρια, ύστερα από το τέλος της σειράς εμφανίσεων του συγκροτήματος Μέλισσες, που εγκαινίασαν το χώρο, και μας χάρισαν έναν αξεπέραστο χειμώνα, έχοντας στο πλευρό τους τους Playmen.

Η Έλενα Παπαρίζου, μπορεί τον περασμένο χειμώνα να μην ήταν σε κάποια πίστα ή σκηνή, όμως πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ Nine, που αγκαλιάστηκε από το κοινό της Αθήνας και γνώρισε τεράστια επιτυχία. Και τώρα ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη της επιστροφή, μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο του live clubbing, που τα τελευταία χρόνια έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Από την Κυριακή και ύστερα, ένα νέο μέρος διασκέδασης προστίθεται στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης, που αναμφίβολα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας. Έλενα Παπαρίζου Box Athens ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας χαρίζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα και πολλές μουσικές εμπειρίες, που θα θυμόμαστε για καιρό!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024