211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

FANTASIA ΑΡΓΥΡΟΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Μάθε πότε κάνει πρεμιέρα το σχήμα;

ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να τους δούμε μαζί στη σκηνή!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που το Fantasia θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας. Ύστερα από το πρόσφατο φινάλε του Νότη Σφακιανάκη στη σκηνή του, η μεγάλη νυχτερινή πίστα δεν θα παραμείνει για πολύ μακριά από τους θαμώνες της και πλέον η ανακοίνωση έσκασε: Κωνσταντίνος Αργυρός Ελένη Φουρέιρα Φανή Δρακοπούλου ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους όλοι μαζί και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι!

Πότε είναι η μεγάλη πρεμιέρα τους στην πόλη της Αθήνας; Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ίδιου του κέντρου, την Παρασκευή, 8 Απριλίου, θα γίνει το πρώτο μεγάλο ραντεβού των τριών καλλιτεχνών στην πίστα που έχουμε αγαπήσει!

Για Αργυρό και Φουρέιρα, θα είναι η συνέχεια της συνεργασίας τους από το χειμώνα, αφού συνεργάστηκαν στην πίστα του Teatro με την Πάολα. Η συνύπαρξη αυτή κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις, είχε άψογη χημεία, και τώρα συνεχίζεται στην πίστα του Fantasia. Μαζί τους, για πρώτη φορά θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της η Φανή Δρακοπούλου, που επίσης ανεβαίνει για πρώτη φορά στην πίστα του αγαπημένου στεκιού. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που οι τρεις καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές τους και θα απογειώσουν το κέφι.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024