211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ: Ποιοι θα ολοκληρώνουν το σχήμα;

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε λίγες μέρες η μεγάλη πρεμιέρα των δύο τραγουδιστών στη μεγάλη πίστα!

Η είδηση της φετινής συνεργασίας του Χρήστου Μενιδιάτη με τον Γιάννη Πλούταρχο έχει πράγματι ενθουσιάσει τους θαυμαστές και των δύο, και ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που επιτέλους θα τους απολαύσουμε μαζί στην πίστα του Ποσειδώνιο, σε μία μοναδική μουσική συνύπαρξη που αναμφίβολα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στη νυχτερινή Αθήνα.

Η μεγάλη πρεμιέρα αναμένεται να γίνει την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, και έκτοτε, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι δυο καλλιτέχνες θα είναι κοντά μας με το πιο αγαπημένο πρόγραμμα στην πόλη, γεμάτο με ατελείωτες επιτυχίες που θα μας κάνουν να ζήσουμε βράδια διασκέδασης άνευ προηγουμένου!

Ποιοι θα είναι ωστόσο οι καλλιτέχνες που θα ανοίγουν το πρόγραμμα τις ξεχωριστές αυτές βραδιές και θα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα των δυο αγαπημένων καλλιτεχνών; Από τη μία, θα πλαισιώνονται από μία εκρηκτική παρουσία του ελληνικού τραγουδιού, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που πρόσφατα τελείωσε τις εμφανίσεις της στο Fantasia με τον Νότη Σφακιανάκη, και από την άλλη, από τον νέο στα μουσικά δρώμενα, Δημήτρη Αβραμόπουλο. Οι τέσσερις καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε λίγες μέρες και θα μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που αναμφίβολα, θα μας ξετρελάνει!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024