211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Θα γίνει για τέταρτη φορά μπαμπάς!

ΡΟΥΒΑΣ ΖΥΓΟΥΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τα πιο ευχάριστα νέα για τον διάσημο τραγουδιστή!

Το τέταρτο παιδί τους θα κρατήσουν σε λίγους μήνες στην αγκαλιά τους, Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη! Το ζευγάρι δεν έχει ακόμα δηλώσει κάτι επίσημα, ωστόσο, πληροφορίες θέλουν το διάσημο μοντέλο να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και φυσικά το μόνο βέβαιο είναι πως το ζευγάρι θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει ακόμα τρία παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη και σύντομα θα καλωσορίσουν και το νέο μέλος, που θα κάνει ακόμα πιο μεγάλη την ευτυχία τους. Σύντομα, ελπίζουμε να δούμε και τις πρώτες φωτογραφίες της Κάτιας με φουσκωμένη την κοιλίτσα της!

Η χρονιά αυτή πάει αναμφίβολα από το καλό στο καλύτερο για τον Σάκη Ρουβά, αφού πέρα από την οικογενειακή του ευτυχία, τα επαγγελματικά είναι επίσης στην καλύτερη φάση τους. Ο τραγουδιστής επέστρεψε φέτος, ύστερα από μία μικρή απουσία, στη νυχτερινή ζωή και στη σκηνή του Estate με τους Onirama και σαρώνουν για ακόμα μία φορά. Τραγουδιστής και συγκρότημα έχουν κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και συνεχίζουν ακάθεκτη, ενώ παράλληλα, ο Σάκης ετοιμάζεται να παρουσιάσει και το νέο XFactor σε λίγο καιρό. Οι υποχρεώσεις τρέχουν για τον μεγάλο καλλιτέχνη και η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024