211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποιοι θα συνοδεύσουν τον Αντώνη Ρέμο στην περιοδεία στην Αυστραλία;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιοι θα πάρουν τη θέση του Παντελή Παντελίδη;

Προγραμματισμένες εμφανίσεις στην Αυστραλία είχαν κανονισμένες Αντώνης Ρέμος και Παντελής Παντελίδης για τον ερχόμενο Μάιο στην Αυστραλία. Οι δύο συνεργάτες και φίλοι θα έκαναν επιτέλους την πρώτη τους συνεργασία επί σκηνής, εκπληρώνοντας έτσι ένα όνειρο που είχαν και οι δύο. Ωστόσο, η ζωή είχε δυστυχώς άλλα σχέδια. Ύστερα από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη οι εμφανίσεις ενδεχομένως θα ακυρώνονταν, όμως, εις μνήμην του θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Ποιοι θα είναι ωστόσο οι καλλιτέχνες που θα πάρουν τη θέση του; Τελικά εκείνοι που θα πλαισιώσουν τον Αντώνη Ρέμο θα είναι ο Κώστας Μαρτάκης, η Μελίνα Ασλανίδου και η Ελένη Φουρέιρα. Οι τέσσερις καλλιτέχνες λοιπόν θα ταξιδέψουν μέχρι εκεί σε δύο μήνες προκειμένου να χαρίσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα στους Έλληνες ομογενής.

Παράλληλα, ο Αντώνης Ρέμος εξακολουθεί να συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις του στην πίστα του Διογένης, έχοντας στο πλευρό του τη Γλυκερία και τον Χρήστο Νικολόπουλο. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι τρεις καλλιτέχνες μας χαρίζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα γεμάτο ατελείωτο κέφι και διασκέδαση. Την άνοιξη 2016, ένας είναι και πάλι ο μοναδικός προορισμός διασκέδασης, που μας χαρίζει αξεπέραστες βραδιές κεφιού αλλά και μία συνεργασία που δεν έχει ξαναγίνει: το Διογένης!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024