211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ CLUB 22 : Η επιτυχία συνεχίζεται και τον Απρίλιο!

club 22 2015-2016 ΚΙΑΜΟΣ-ΚΑΛΛΗ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένα μήνα σίγουρα κοντά μας ο αγαπημένος καλλιτέχνης με τις επιτυχίες του!

Πέντε μήνες έχουν σχεδόν συμπληρωθεί από τη στιγμή που ο Πάνος Κιάμος ανέβηκε για ακόμα μία σεζόν στην πίστα του Club 22 και συνέχισε και άλλη μία χρονιά την ξέφρενη επιτυχία του με αμείωτο ρυθμό. Μαζί του, τη φετινή αυτή σεζόν έχει την εκρηκτική Αγγελική Ηλιάδη, που με την δική της ξεχωριστή νότα συμπληρώνει αυτό το μοναδικό πρόγραμμα.

Το αγαπημένο νυχτερινό στέκι, μας ενημερώνει μέσα από μία ανάρτηση στα social media, ότι θα είναι κοντά μας κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο και για ολόκληρο τον Απρίλιο. Και κάπως έτσι οι νύχτες ξέφρενης διασκέδασης συνεχίζονται ακάθεκτες για τον Πάνο Κιάμο και το Club 22!

Μία επιτυχία που συνεχίζεται με τον ίδιο ρυθμό, ακόμα και αν ο καιρός περνά και νέα σχήματα κάνουν την εμφάνισή τους στην πόλη της Αθήνας. Ο τραγουδιστής συνεχίζει ακάθεκτος να μας στέλνει… στο τρελοκομείο κάθε εβδομάδα με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα στην πόλη. Άραγε, το σχήμα να παραμείνει κοντά μας και μετά το πέρας Απριλίου; Σύντομα, το μόνο βέβαιο είναι πως θα έχουμε την ακριβή ημερομηνία του φινάλε.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024