211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλλα Καλλή: Κυκλοφορεί επιτέλους η πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά!

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα τεθεί σε ευρεία κυκλοφορία η πρώτη της αυτή δουλειά;

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της τελευταίας γενιάς, που μετρά χρόνια πορείας στις πίστες, και κάθε χρόνο έχει μία σταθερή θέση σε αυτές. Φέτος, μάλιστα, τη βλέπουμε στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου στην πίστα του Vox, από όπου εξακολουθούν να μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

Και τώρα επιτέλους, έφτασε η ώρα να κυκλοφορήσει την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της, την ερχόμενη Τετάρτη, 16 Μαρτίου, με τίτλο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Ωστόσο, θα έχει τη μαγική υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους, οπότε η επιτυχία είναι αδιαμφισβήτητη για την δουλειά της αυτή.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική της εταιρεία, Cobalt Music, ενώ μία μικρή γεύση αυτού που πρόκειται να γνωρίσουμε, μας έχει δώσει ήδη μέσα από τα δύο singles της που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, «Μου Λείπεις» και «Πλάτη», και έχουν ήδη αγαπηθεί από το κοινό της. Αυτό άλλωστε είναι εμφανές και κάθε φορά που τα ερμηνεύει ζωντανά από την πίστα του VOX, αφού επικρατεί πραγματικά πανικός και η τραγουδίστρια καταχειροκροτείται. Εν αναμονή λοιπόν της πρώτης αυτής δουλειάς, που σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας, αφού από εκεί θα ξεπηδήσουν πολλές επιτυχίες!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024