211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ: Η επόμενη συνεργασία είναι γεγονός!

giannis-ploutarxos-kratisinow
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μία συνεργασία έκπληξη για τους λάτρεις της χειμερινής διασκέδασης!

Η επόμενη συνεργασία στις πίστες της νυχτερινής Αθήνας που θα ταράξει για τα καλά τα νερά της διασκέδασης την άνοιξη αυτή είναι πλέον γεγονός! Γιάννης Πλούταρχος και Χρήστος Μενιδιάτης ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να ανέβουν στην πίστα του Posidonio, για πρώτη φορά μαζί, στις 24 Μαρτίου.

Ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα από τη σκηνή του, ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει στο αγαπημένο κέντρο, ωστόσο, έχοντας συντροφιά του ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα της νύχτας. Έπειτα από από πολύ καιρό, ο τραγουδιστής θα μοιραστεί τη σκηνή με ένα άλλο μεγάλο όνομα, μιας και τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε μόνο του στο τιμόνι του προγράμματος.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης λοιπόν παίρνει μεταγραφή από το Frangelico, όπου τον βλέπαμε μέχρι τώρα, και αλλάζει στέκι, ανεβαίνοντας σε μία από τις μεγαλύτερες πίστες της πόλης! Γιάννης Πλούταρχος Χρήστος Μενιδιάτης, σε πολύ λίγο καιρό θα είναι εδώ να μας κρατούν την καλύτερη συντροφιά στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης! Τη συνεργασία έκανε γνωστή το ίδιο το κέντρο, μέσα από ένα post στο Facebook, όπου απεικονίζονται οι νέες και λιτές αφίσες του σχήματος! Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα, όπου αναμένεται να γίνει πανικός!

menidiatis-ploutarxos

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024