211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγούδησε Παντελή Παντελίδη στην εμφάνιση του στην Κύπρο

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιο τραγούδι επέλεξε να ερμηνεύσει;

Το βράδυ της Δευτέρας ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στην Κύπρο και τη Λευκωσία, για το πάρτι του Super Fm, που είχε τα 18α «γενέθλιά» του. Ο διάσημος τραγουδιστής χάρισε μία μοναδική βραδιά στους ακροατές του σταθμού που έδωσαν το παρών στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά. Μάλιστα, ο καλλιτέχνης δεν θα μπορούσε να μην κάνει και το δικό του μικρό αφιέρωμα στον συνάδελφο και πολύ καλό του φίλο, Παντελή Παντελίδη, που έχασε άδικα τη ζωή του μόλις πριν λίγες μέρες.

Ο τραγουδιστής επέλεξε να ερμηνεύσει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Παντελή, το κομμάτι «Παραμυθιάζομαι», συγκινώντας το κοινό της Κύπρου, μπροστά στο οποίο ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης είχε πραγματοποιήσει την τελευταία του ζωντανή εμφάνιση προτού φύγει από τη ζωή. Δες το βίντεο μες την ερμηνεία του Κωνσταντίνου Αργυρού που καταχειροκροτήθηκε!

https://www.youtube.com/watch?v=FXYjCybWUwE&feature=player_embedded

 

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται σε συζητήσεις για το επόμενο βήμα του στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Ο τραγουδιστής είχε προγραμματίσει μία σειρά εμφανίσεων στο πλευρό του Παντελή Παντελίδη το ερχόμενο καλοκαίρι, και πλέον τα πλάνα άλλαξαν εξ ολοκλήρου. Να τον δούμε άραγε σε κάποια από τις πίστες του Κώστα Μπερτάκη; Αυτό είναι και το πιο πιθανό, μιας και η συνεργασία τους συνεχίζεται κανονικά.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024