211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Οικονομόπουλος Χολίδης: Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν μαζί τους αυτή την εβδομάδα;

οικονομοπουλος χολιδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένα διήμερο επιτυχίας για το Fever!

To δίδυμο της απόλυτης επιτυχίας μας χάρισε μία ακόμα τρελή εβδομάδα εμφανίσεων! Νίκος Οικονομόπουλος και Χρήστος Χολίδης έδωσαν για ακόμα μια φορά το ραντεβού τους στην πίστα του Fever και μας ξεσήκωσαν με το εκπληκτικό τους πρόγραμμα, γεμάτο με τις πιο μεγάλες επιτυχίες τόσο των δύο καλλιτεχνών, όσο και άλλων μεγάλων τραγουδιστών του λαϊκού ρεπερτορίου.

Μαζί τους, το πρόγραμμα συμπληρώνει η μοναδική Ήβη Αδάμου, που ανοίγει τις βραδιές με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Και φυσικά, κάθε φορά, η αρένα του Fever κατακλύζεται από τον κόσμο που συρρέει για να απολαύσει αυτό το ξεχωριστό πρόγραμμα, που σε λίγο καιρό θα ετοιμαστεί να ρίξει την αυλαία του για τη χειμερινή σεζόν.

Και εννοείται πως και αυτή την εβδομάδα οι διάσημοι ψήφισαν Fever. Ανάμεσα σε αυτούς που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και πολλοί επώνυμοι συνάδελφοι των δύο καλλιτεχνών, όπως, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Zeraw από τους Vegas αλλά και ο Νίκος Απέργης.

1

2

3

Οι δύο τραγουδιστές συνεχίζουν ακάθεκτοι να μας χαρίζουν ένα από τα πιο διασκεδαστικά προγράμματα στην πόλη, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Όσοι φανατικοί λοιπόν, σπεύσατε να προλάβετε τις τελευταίες εμφανίσεις τους!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024