211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ρέμος – Γλυκερία ερμηνεύουν «Τα σχοινιά σου»

πεθανε ο Παντελής Παντελίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένας τρόπος για να πουν το δικό τους αντίο στον Παντελή Παντελίδη!

Λίγες μέρες ύστερα από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη, η συγκίνηση και η θλίψη στον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- κόσμο εξακολουθούν να είναι έντονες. Ένας από τους πιο καλούς του φίλους, με τον οποίο μάλιστα ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης ήθελε να συνεργαστεί και δισκογραφικά, ο Αντώνης Ρέμος, έκανε χθες το βράδυ την πρεμιέρα του στο Διογένης Studio, και θέλησε να αποχαιρετήσει και από εκεί τον φίλο του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη σκηνή, μαζί με την Γλυκερία, ερμήνευσε μία από τις τελευταίες επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη, «Τα σχοινιά σου», και μας έκανε να συγκινηθούμε πολύ. Το newspistol.gr βρέθηκε στο κέντρο και μαγνητοσκόπησε την ξεχωριστή αυτή στιγμή.

Το κέντρο παρέμεινε κλειστό για λίγες μέρες και άνοιξε και πάλι χθες τις πόρτες του στο κοινό, με την Γλυκερία να αντικαθιστά στο σχήμα τη Φωτεινή Δάρρα, κάνοντας τεράστια επιτυχία. Οι δύο καλλιτέχνες μαζί με τον Χρήστο Νικολόπουλο παρουσίασαν ένα άρτιο πρόγραμμα που αναμφίβολα θα κερδίσει το ενδιαφέρον στην πόλη. Και σίγουρα, ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν και η παρακάτω στιγμή που κέρδισε το πιο δυνατό χειροκρότημα από τους θαμώνες που κατέκλυσαν το κέντρο για να απολαύσουν τη μεγάλη αυτή επιστροφή του σχήματος.

 

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024