211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μελίνα Ασλανίδου: Δες πως ήταν στην εφηβική της ηλικία!

melina-aslanidou-2014-neos-diskos
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δεν θα πιστεύεις την τεράστια αλλαγή της!

Είναι μία από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες με πληθώρα επιτυχιών στις αποσκευές της, ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, ύστερα από τη συμμετοχή της στο talent show «The Voice» αλλά και τη συνεργασία που έχει κάνει επί σκηνές με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, ειδικά με τον Αντώνη Ρέμο με τον οποίο έχει συνδέσει το όνομά της τα τελευταία χρόνια.

 

Μπορεί η φωνή και το ταλέντο της να παραμένουν αναλλοίωτα με το πέρασμα του χρόνου, όμως η εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου αλλάζει συνεχώς με το πέρασμα του χρόνου, ενώ τεράστια είναι η αλλαγή της από τη στιγμή που πέρασε την εφηβεία. Η τραγουδίστρια ανήρτησε πριν λίγες ώρες ένα ποστ με μία φωτογραφία της από το λύκειο και μας εντυπωσίασε με την αλλαγή της εμφάνισής της.

meina

 

Παράλληλα, η διάσημη τραγουδίστρια συνεχίζει φέτος με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις της στην Ιερά Οδό, στο πλευρό του Γιάννη Πάριου και των Stravento, κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι. Ωστόσο, πολύ σύντομα, ο κύκλος αυτός εμφανίσεων θα ολοκληρωθεί, οπότε αν θέλεις να διασκεδάσεις με το επιτυχημένο σχήμα θα πρέπει σίγουρα να βιαστείς.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024