211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

YFSF: Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια του σόου!

η Μαρια Μπεκατωρου με ροζ φορεμα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από την ανακοίνωση της επιτροπής μαθαίνουμε τους παίκτες!

Για τρίτη σεζόν ετοιμάζεται να επιστρέψει στους δέκτες μας από τη συχνότητα του Ant1 ένα από τα πιο δημοφιλή σόου των τελευταίων ετών, «Your face sounds familiar». Ο χρόνος μετρά πια αντίστροφα για τη μεγάλη του πρεμιέρα και οι ιθύνοντες, ύστερα από την επιλογή της επιτροπής, προχωρούν και στην επιλογή των παικτών, που θα συμμετέχουν στο σόου.

Σήμερα, επιτέλους, αποκαλύφθηκε το όνομα της πρώτης παίκτριας που θα βρίσκεται στην ομάδα αυτή και θα τη δούμε το επόμενο διάστημα να διαγωνίζεται και να προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ποια είναι αυτή η πρώτη συμμετέχουσα στο αγαπημένο YFSF; Μα φυσικά η Josephine!

pitsi-josephine

Η ανακοίνωση έγινε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ωστόσο, τα ονόματα των υπολοίπων εξακολουθούν να παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό. Η Josephine την φετινή χειμερινή σεζόν εμφανίζεται στην σκηνή του Apotheke, μαζί με την Καίτη Γαρμπή. Οι δύο τραγουδίστριες το ερχόμενο Σάββατο θα κάνουν το μεγάλο φινάλε και έκτοτε η Josephine θα έχει όλο το χρόνο να αφιερωθεί στην προετοιμασία για το σόου που θα την φέρει για τα καλά στο προσκήνιο! Πολύ σύντομα αναμένεται να μάθουμε και τα ονόματα των υπόλοιπων παικτών!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024