211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΑΡΜΠΗ APOTHEKE: Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της η αγαπημένη τραγουδίστρια;

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος πια!

Με μία αναπάντεχα δυναμική επιστροφή ήρθε και πάλι στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας τη φετινή σεζόν η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια, ύστερα από μία άκρως πετυχημένη σεζόν πέρσι, στο central Live, όπου μαγνήτισε τα βλέμματα, συνεχίζει ακόμα με μεγαλύτερη επιτυχία φέτος, από τη σκηνή του Apotheke, κάνοντας και αυτή τη στροφή της σταδιακά προς το live clubbing.

Έτσι, ανέλαβε να φέρει σε πέρας ένα μεγάλο στοίχημα στη νύχτα, όντας σε ένα κέντρο που άνοιγε τις πόρτες του για πρώτη χρονιά στο κοινό και κατάφερε να το αναδείξει σε ένα από τα μεγαλύτερα hot spots της πόλης, που δεν είναι άλλο από το Apοtheke. Πότε όμως ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της η μεγάλη τραγουδίστρια;

Το ερχόμενο Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου, θα είναι και η τελευταία βραδιά που η Καίτη Γαρμπή θα ανέβει στη σκηνή του και θα μας χαρίσει τις 90s επιτυχίες της. Ατελείωτο κέφι, ασταμάτητη διασκέδαση και πολύ χορό θα δούμε στο μεγάλο της αυτό φινάλε, που αναμφίβολα, θα τα δώσει όλα επί σκηνής και θα μας χαρίσει μία τελευταία βραδιά που θα κάνουμε πολύ καιρό να ξεχάσουμε! Όσοι πιστοί λοιπόν δεν προλάβατε να την απολαύσετε, προσέλθετε στην τελευταία αυτή βραδιά!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024