211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Ελένη Χατζίδου ξεσπά σε κλάματα ερμηνεύοντας το «Λιώμα σε γκρεμό»

παντελίδης χατζιδου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο χαμός του Παντελή Παντελίδη την έχει κάνει να καταρρεύσει!

H είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, την περασμένη Πέμπτη, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία που έκανε σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο να θρηνεί για την απώλεια αυτή. Πόσο μάλλον τους καλλιτέχνες που τον γνώριζαν καλά, είχαν συνεργαστεί μαζί του αλλά και ήταν φίλοι του. Μία από αυτούς αναμφίβολα και η Ελένη Χατζίδου, που από την πρώτη στιγμή που έμαθε τα τραγικά νέα στην κυριολεξία κατέρρευσε.

Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου, η τραγουδίστρια είχε προγραμματισμένη εμφάνιση στο club Terremoto του Πρωταρά και έπρεπε να ανταποκριθεί σε αυτό και να βγάλει σε πέρας το πρόγραμμά της, ως σωστή επαγγελματίας. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος η τραγουδίστρια επέλεξε να τραγουδήσει εις μνήμην του τη μεγάλη του επιτυχία «Λιώμα σε γκρεμό», και φυσικά, κατά τη διάρκειά του δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Και κάπως έτσι ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης αυτής, με το κοινό της να της χαρίζει το πιο θερμό χειροκρότημα της βραδιάς, που τίμησε τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη, ερμηνεύοντας τη μεγάλη του επιτυχία. Βέβαια, δεν είναι η μόνη που έκανε κάτι αντίστοιχο, μιας και ο ένας πίσω από τον άλλο, οι καλλιτέχνες ερμηνεύουν κομμάτια του στις ζωντανές εμφανίσεις τους, μη μπορώντας να κρύψουν τη θλίψη τους.

 

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=71&v=Ihaqd-fJgBI

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024