211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Χολίδης: Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του επί σκηνής για τον Παντελίδη!

xolidis
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο χαμός του τραγουδιστή τον έχει σοκάρει!

Θρηνεί σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος, ύστερα από τον χθεσινό, ξαφνικό χαμό του Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο, με τα νυχτερινά κέντρα να ακυρώνουν το πρόγραμμα τους το ένα πίσω από το άλλο σε ένδειξη πένθους για τον καλλιτέχνη. Και φυσικά, οι πιο αγαπημένοι συνάδελφοί του έστειλαν το δικό τους μήνυμα, ενώ περνούν δύσκολες ώρες, μιας και ο θάνατος αυτός τους έχει συγκινήσει πολύ.

Ένας από τους καλλιτέχνες που δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη θλίψη τους για το δυσάρεστο γεγονός, ήταν και ο Χρήστος Χολίδης, που χθες είχε προγραμματισμένη εμφάνιση σε club της Θεσσαλονίκης και έπρεπε, παρά τις δύσκολες αυτές ώρες, να είναι εκεί, στο ραντεβού του. Ο τραγουδιστής, κατά τη διάρκεια του προγράμματός του, ερμήνευσε την μεγάλη επιτυχία του αδικοχαμένου Παντελή, «Λιώμα σε γκρεμό», ενώ τις στιγμές εκείνες δεν κατόρθωσε να κρύψει τη συγκίνησή του και ξέσπασε σε κλάματα.

Παράλληλα, ο Χρήστος Χολίδης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στην πίστα του Fever, με τον Νίκο Οικονομόπουλο, χαρίζοντας στο κοινό της Αθήνας μοναδικές βραδιές και τη φετινή χειμερινή σεζόν 2015-16. Ωστόσο, σιγά σιγά το πρόγραμμα φτάνει στο τέλος του, όμως το μεγάλο φινάλε δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024