211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ: Πότε κάνει φινάλε στην Ακτή Πειραιώς;

η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ τραγουδαει στην Ακτη Πειραιως
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για λίγες ακόμα παραστάσεις θα είναι κοντά μας!

Πριν λίγους μήνες η είδηση της συνεργασίας τους εξέπληξε ευχάριστα το κοινό τους. Δύο μεγάλες ερμηνεύτριες, από διαφορετικά ρεπερτόρια, θα συναντιούνταν για πρώτη φορά ζωντανά και φυσικά, το γεγονός μας γέμισε ενθουσιασμό. Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Φωτεινή Βελεσιώτου μοιράστηκαν τη φετινή χειμερινή σεζόν τη σκηνή της Ακτής Πειραιώς, όπου εμφανίζονται κάθε Παρασκευή.

Οι δύο ερμηνεύτριες έχουν πρωταγωνιστήσει στη νυχτερινή σεζόν, μιας και η συνύπαρξή τους αυτή είναι κάτι περισσότερο από κορυφαία για την πόλη. Κάθε εβδομάδα, το κοινό τους συρρέει για να τις απολαύσει, ωστόσο, οι μέρες μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο τους φινάλε.

Πότε θα ανέβουν στη σκηνή για τελευταία φορά; Την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, θα γίνει η τελευταία τους συνάντηση στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς. Ακόμα τέσσερις παραστάσεις λοιπόν έμειναν για τις δύο καλλιτέχνιδες και το αγαπημένο στέκι. Μετά το τέλος τους, οι δυο τους δε θα σταματήσουν τη συνεργασία αυτή, αφού θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στη Θεσσαλονίκη, σε λίγο μόλις καιρό. Να δούμε άραγε το σχήμα να επαναλαμβάνεται ξανά στην πόλη της Αθήνας; Ποιος ξέρει! Το μόνο βέβαιο είναι πως όσοι πιστοί, προσέλθετε γρήγορα!

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024