211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σε σπάνια έξοδό του, διασκέδασε στην Ιερά Οδό!

ο Γιαννης Παριος και ο Stavento τραγουδουν καθιστοι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πάριο, Ασλανίδου, Stavento επέλεξε ο διάσημος καλλιτέχνης

Γιάννης Πάριος, Μελίνα Ασλανίδου και Stavento σήκωσαν φέτος κύματα ενθουσιασμού, με την συνεργασία τους στην πίστα της Ιεράς Οδού. Αφενός γιατί πρόκειται για μία συνεργασία που βλέπαμε για πρώτη φορά, αφετέρου για την επιστροφή του μεγάλου Γιάννη Πάριου, ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας.

Οι τρεις τους, κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή  μεσημέρι, μας χαρίζουν ένα από τα πιο μοναδικά προγράμματα στην πόλη, ωστόσο για λίγο καιρό ακόμα, μιας και σύντομα ετοιμάζονται να ρίξουν σιγά σιγά την αυλαία τους. Η περασμένη εβδομάδα ήταν επίσης άκρως επιτυχημένη για το σχήμα, ενώ με την παρουσία του τους τίμησε ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του παλιού αγαπημένου λαϊκού τραγουδιού.

Ο λόγος για τον Τόλη Βοσκόπουλο, που το είδαμε σε μία από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα, αλλά και σε δημόσιες εμφανίσεις του γενικότερα. Ο διάσημος καλλιτέχνης διασκέδασε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του κέντρου με την παρέα του, ανάμεσα στην οποία ήταν και η σύζυγό του,Άντζελα Γκερέκου,αλλά και η κόρη του. Οι καλλιτέχνες φυσικά τον χαιρέτησαν με θέρμη όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του στο κέντρο. Ακόμα μία εβδομάδα επιτυχίας για Γιάννη Πάριο, Μελίνα Ασλανίδου, Stavento.

foto-7 foto-cover foto-5-1 foto-2-1 foto-4-1

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024