211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τeatro: Πρόωρο τέλος εμφανίσεων λόγω του χαμού του πατέρα της Πάολα

TEATRO MUSIC HALL ΠΑΟΛΑ ΑΡΓΥΡΟΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πάολα, Αργυρός, Φουρέιρα έκαναν φινάλε μια εβδομάδα νωρίτερα

Την Κυριακή έφυγε από τω ζωή ο πατέρας της Πάολα, στα 55 του χρόνια, ύστερα από την μάχη που έδινε εδώ και καιρό με τον καρκίνο. Το βράδυ του Σαββάτου, η τραγουδίστρια πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες, ενώ μετά από λίγες ώρες πληροφορήθηκε το θάνατό του.

Το Teatro, όπου εμφανιζόταν η διάσημη τραγουδίστρια με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα, έβγαλε επίσημη ανακοίνωση, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια προς την πενθούσα οικογένεια, εκ μέρους των υπευθύνων αλλά και των υπόλοιπων συνεργατών, ενώ μέσα σε αυτήν, ανέφερε πως το σχήμα, με τον απρόσμενο και δυσάρεστο αυτό τρόπο, κλείνει την αυλαία του.

Οι εμφανίσεις του σχήματος ήταν προγραμματισμένες να ολοκληρωθούν το ερχόμενο Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου. Πλέον, το Teatro θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, με τον Παντελή Παντελίδη, τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη να ανεβαίνουν στη σκηνή του. Ένα σχήμα που περιμέναμε εδώ και μήνες να φιλοξενηθεί από κάποια πίστα στην Αθήνα, μιας και οι εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη και την πίστα της Πύλης Αξιού προκάλεσαν πραγματικό πανικό! Ο χρόνος μετρά αντίστροφα λοιπόν, για την ώρα που οι τρεις καλλιτέχνες θα ανοίξουν και πάλι το πρόγραμμα του αγαπημένου κέντρου της πόλης και θα μας κάνουν να περάσουμε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024