211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΣΑΜΠΑΝΗΣ ACRO: Ποιά διάσημη κυρία διασκέδασε με το επιτυχημένο σχήμα;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σαμπάνης- Ευρυδίκη- Τάμτα εξακολουθούν να κρατούν τα ηνία της διασκέδασης

Για ακόμα μία σεζόν, ο Γιώργος Σαμπάνης επιστρέφει στη σκηνή του Acro, και μαζί με την Ευρυδίκη και την Τάμτα, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που έχει κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις και έχει μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, οι τρεις καλλιτέχνες, μας κρατούν την πιο ευχάριστη συντροφιά από τη σκηνή του αγαπημένου στεκιού που βρίσκεται στο Γκάζι, και συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό.

Κάθε εβδομάδα, το κοινό τους συρρέει να τους απολαύσει σε ένα πρόγραμμα, που αντάξιό του, δύσκολα θα βρει κανείς στην πόλη. Το περασμένο διήμερο επικράτησε για ακόμα μια φορά πανικός, με πολλές επώνυμες παρουσίες να δίνουν το παρών μέσα στο κατάμεστο κέντρο, που κρατά τα ηνία της διασκέδασης στο κέντρο της πόλης και όχι μόνο.

Ανάμεσα σε αυτές, και η Αγγελική Νικολούλη, που επέλεξε να διασκεδάσει το περασμένο διήμερο με το δημοφιλές σχήμα, σε μία από τις σπανιότατες δημόσιες εμφανίσεις της.  Η παρουσιάστρια διασκέδασε με το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και φυσικά πέρασε τέλεια, υπό το άκουσμα των μεγαλύτερων επιτυχιών των τριών τραγουδιστών.  Ακόμα μία εβδομάδα πέρασε, και το Acro εξακολουθεί να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού.

nikolouli

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024