211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Κουφός: Αυτή είναι η νέα του επιτυχία!

Κωνσταντίνος Κουφός νέα επιτυχία
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από το κομμάτι «Η πιο ωραία στην Ελλάδα», ο τραγουδιστής επιστρέφει ξανά!

Ο Κωνσταντίνος Κουφός κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να βρεθεί στο προσκήνιο των μουσικών δρώμενων, με την πρώτη του κιόλας κυκλοφορία, την περσινή σεζόν, με την επιτυχία του «Η πιο ωραία στην Ελλάδα». Το τραγούδι αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυακουσμένα τραγούδια της σεζόν και εκείνος εξασφάλισε μία θέση στο πρόγραμμα ενός από τα μεγαλύτερα κέντρα της πόλης, που δεν είναι άλλο από το Κέντρο Αθηνών.

Στο πλευρό του Νίκου Βέρτη βρίσκεται φέτος και μας χαρίζει την μεγάλη αυτή επιτυχία του, ενώ πλέον, ετοιμάζεται να μετρήσει ακόμα μια κυκλοφορία, με ένα single που αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες. Το teaser του νέου τραγουδιού, μόλις κυκλοφόρησε και μας δίνει μία μικρή γεύση από το νέο κομμάτι με τίτλο «Μετρώ Αντίστροφα».

Η νέα αυτή κυκλοφορία είναι μία δημιουργία του ίδιου του καλλιτέχνη, αφού ο ίδιος υπογράφει μουσική αλλά και στίχους. Παράλληλα με το νέο τραγούδι θα κυκλοφορήσει και το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, που τη σκηνοθεσία του έχει αναλάβει ο Γιάννης Παπαδάκος. Μία εξίσου δυναμική επιστροφή ετοιμάζεται να κάνει ο Κωνσταντίνος Κουφός και αυτό φαίνεται από τα λόιγα δευτερόλεπτα του Teaser. Άκουσέ το εδώ:

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024