211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ TEATRO: οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν μαζί!

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ TEATRO
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για μία και μοναδική βραδιά!

Όχι, δεν πρόκειται για το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας στην πίστα του Teatro, μιας και ακόμα τις εμφανίσεις τους πραγματοποιούν εκεί Πάολα, Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα. Ωστόσο, την περασμένη Πέμπτη, η αστυνομία έκανε την καθιερωμένη πλέον ετήσια γιορτή της στο Teatro -όπως και πέρσι- και όλοι διασκέδασαν με το πρόγραμμα σε μία μοναδική και αξέχαστη βραδιά.

Εκεί, το παρών έδωσε και ο Παντελής Παντελίδης –πως άλλωστε θα μπορούσε να λείπει αφού σε λίγες μέρες ξεκινά εκεί τις εμφανίσεις του στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή και του Κώστα Μαρτάκη- και φυσικά ανέβηκε στη σκηνή και χάρισε στο κοινό μερικά λεπτά ενός μοναδικού προγράμματος, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα, το οποίο ξεσήκωσε για τα καλά το κοινό και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα. Θα τους δούμε άραγε μαζί και στη σκηνή σύντομα; Πάντως, φήμες θέλουν τη συνεργασία αυτή να μην είναι καθόλου μακριά. Για να δούμε λοιπόν, θα επιβεβαιωθούν όσα ακούγονται να οι δύο τραγουδιστές θα μοιραστούν μαζί την πίστα κάποιου κέντρου; Σύντομα θα μάθουμε!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024