211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΒΑΝΔΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ TEATRO- ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Bανδή Παντελίδης Μαρτάκης εμφανισεις
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε ανεβαίνουν για πρώτη φορά μαζί στην πίστα του Teatro;

Η πρώτη τους μουσική συνάντηση έγινε πριν λίγους μήνες στη Θεσσαλονίκη και στην πίστα του Teatro. Δέσποινα Βανδή Παντελής Παντελίδης Κώστας Μαρτάκης μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στην συμπρωτεύουσα ολόκληρο το χειμώνα, από την Πύλη Αξιού, ενώ τώρα ετοιμάζονται να συνεχίσουν την μεγάλη τους επιτυχία και στην Αθήνα.

Οι τρεις καλλιτέχνες βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την μεγάλη και λαμπερή πρεμιέρα που είναι προγραμματισμένη για το τέλος Φεβρουαρίου. Για την ακρίβεια, την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, οι τρεις αγαπημένοι τραγουδιστές, θα ανέβουν για πρώτη φορά στην πίστα του Teatro και θα μας χαρίσουν μια μοναδική σεζόν, γεμάτη κέφι και διασκέδαση.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, Δέσποινα Βανδή και Παντελής Παντελίδης θα κρατούν τα ηνία του προγράμματος που θα ξεσηκώσει και πάλι την πόλη, με την επιτυχία του κέντρου να συνεχίζεται ακάθεκτη. Προς το παρών, συνεχίζουν τις τελευταίες τους εμφανίσεις στην πίστα αυτή, η Πάολα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα! Για όσους λοιπόν, δεν έχουν προλάβει να τους απολαύσουν, θα πρέπει να βιαστούν, μιας οι μέρες μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο τους φινάλε, στο οποίο φυσικά αναμένεται να επικρατήσει το αδιαχώρητο!

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024