211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γαλάνη- Τσαλιγοπούλου- Νέγκα μαζί στο Passport!

Γαλάνη Τσαλιγοπούλου Νέγκα Passport
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε είναι η πρεμιέρα τους;

Τρεις μεγάλες ερμηνεύτριες ετοιμάζονται να ενώσουν για πρώτη φορά τις φωνές τους επί σκηνής, και να μας χαρίσουν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες του φετινού χειμώνα, από την σκηνή του Passport του Κεραμεικού. Ο λόγος φυσικά για την Δήμητρα Γαλάνη, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τη Γιώτα Νέγκα, που θα δώσουν ένα ξεχωριστό μουσικό ραντεβού στο stage της δημοφιλούς σκηνής.

Οι τρεις μεγάλες τραγουδίστριες, ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα τα έχει όλα: από τις δικές τους επιτυχίες και σύγχρονα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, μέχρι και κλασικές λαϊκές επιτυχίες που ακούγονται εδώ και πολλές δεκαετίες. Πότε όμως θα γίνει η πρώτη και μεγάλη τους συνάντηση στη σκηνή;

Η πρεμιέρα τους είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, και έκτοτε, κάθε Σάββατο και Κυριακή, οι τρεις κυρίες του ελληνικού τραγουδιού θα μας χαρίζουν τα πιο ποιοτικά βράδια στην πόλη. Μέχρι τότε,και για τις επόμενες 2 εβδομάδες, στη σκηνή θα ανέβουν για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης. Η πρεμιέρα των δύο μεγάλων καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου. Λίγη ακόμα υπομονή, για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε από τη σκηνή του αγαπημένου στεκιού τις πιο ξεχωριστές μουσικές συναντήσεις!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024