211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

H Δέσποινα Βανδή θα είναι η παρουσιάστρια του φετινού MadWalk

Δέσποινα Βανδή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία επιτυχία για την τραγουδίστρια!

Η φετινή παρουσιάστρια του Madwalk, μπορεί να μην είναι επαγγελματίας του είδους, όμως έχει τα έχει καταφέρει και στο παρελθόν άψογα, και έχει αποδείξει πως μπορεί να μπει στο τιμόνι ενός ζωντανού σόου, μιας και στο παρελθόν την είχαμε δει στην παρουσίαση της Eurovision. Ο λόγος φυσικά για τη Δέσποινα Βανδή, που σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού Mad, θα είναι η φετινή παρουσιάστρια του της εκδήλωσης.

Για έκτη συνεχή χρονιά, το κανάλι ετοιμάζεται να μας καταπλήξει με τις εκπλήξεις που θα μας παρουσιάσει, και σίγουρα, μια από αυτές είναι και τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει η τραγουδίστρια. Η φετινή χρονιά, φαίνεται και πάλι, ιδιαίτερα φορτωμένη για τη διάσημη σταρ, που βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο.

Παράλληλα, η Δέσποινα Βανδή, προετοιμάζει τις επερχόμενες εμφανίσεις της στο Teatro, με τον Παντελή Παντελίδη. Σε συνέχεια της επιτυχίας τους στη Θεσσαλονίκη, οι δύο τραγουδιστές έρχονται να μαγέψουν και την πρωτεύουσα με το μοναδικό τους πρόγραμμα, και να κρατήσουν τα ηνία της διασκέδασης, την φετινή άνοιξη στην παραλιακή. Ο χρόνος μετρά αντίστορφα για την πρεμιέρα, στην οποία αναμένεται να επικρατήσει… πανικός!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024