211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θεοδωρίδου- Καλλή: Ξεχωριστές παρουσίες διασκέδασαν μαζί τους και πάλι!

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΚΑΛΛΗ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιοί βρέθηκαν στο Vox το περασμένο Σαββατοκύριακο;

Ακόμα μία εβδομάδα απόλυτης επιτυχίας μέτρησαν Νατάσα Θεοδωρίδου και Στέλλα Καλλή. Οι δύο τραγουδίστριες, μας χαρίζουν απίστευτες βραδιές από την πίστα του Vox με τις μοναδικές επιτυχίες τους και την απίστευτη ενέργειά τους στο ζωντανό πρόγραμμα. Η φετινή συνεργασία έκπληξη έχει ξεσηκώσει για τα καλά το κοινό και έχει μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον στην πόλη.

Κάθε βράδυ Σαββάτου και απόγευμα Κυριακής, οι δύο καλλιτέχνιδες μας χαρίζουν μερικές από τις πιο διασκεδαστικές στιγμές του φετινού χειμώνα, με μία σειρά εμφανίσεων που έχουν καθηλώσει το κοινό της πόλης. Το τελευταίο, συρρέει κάθε φορά να τις απολαύσει και γεμίζει ασφυκτικά το Vox, αναδεικνύοντάς το σε ένα από τα απόλυτα στέκια της πόλης.

Την περασμένη εβδομάδα στο κέντρο επικράτησε και πάλι πανικός, με πολλούς διάσημους να δίνουν το παρών ξανά. Ανάμεσα σε αυτούς, και η Γωγώ Τσαμπά, που διασκέδασε με το πρόγραμμα το απόγευμα της Κυριακής. Φυσικά, η Νατάσα Θεοδωρίδου, κατά τη διάρκεια του προγράμματός της, την σήκωσε στη σκηνή και εκείνη ερμήνευσε την τεράστια επιτυχία της, «Τα καγκέλια», προκαλώντας πανικό στο μαγαζί. Λίγο πιο πέρα, Η Ναταλία Γερμανού με τον Μένιο Φουρθιώτη και την Χριστίνα Μουστάκα, διασκέδασαν με το μοναδικό πρόγραμμα.

natalia-germanou

vox3

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024