211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης: Ποιός διασκέδασε με τον τραγουδιστή;

νίκος βέρτης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Χαμός κάθε εβδομάδα στο κέντρο Αθηνών!

Με ξέφρενο ρυθμό συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών ο Νίκος Βέρτης και προκαλεί έναν πραγματικό πανικό. Τραγουδιστής, συντελεστές και κοινό βρίσκονται κάθε φορά σε τρελά κέφια, και στο κέντρο εκτυλίσσονται βραδιές μοναδικές που αναμφίβολα μένουν αξέχαστες σε όλους! Για ακόμα μία χρονιά, ο τραγουδιστής βρίσκεται στο κέντρο που τον έχουμε συνδέσει μαζί του, και φέρνει τα πάνω κάτω στην πόλη.

Άλλωστε, αυτό δεν ήταν δύσκολο να συμβεί, αφού ο Νίκος Βέρτης ακολουθείται φανατικά από το τεράστιο κοινό του, που γεμίζει πάντοτε τα μαγαζιά όπου εμφανίζεται. Και όχι άδικα, αφού είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που ξέρουν πολύ καλά πως να μας κάνουν να περνάμε μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Ανάμεσα στους θαυμαστές του, και πολλοί επώνυμοι, που δίνουν το παρών συνεχώς στο Κέντρο Αθηνών. Την εβδομάδα αυτή, με το πρόγραμμα διασκέδασε ένας δημοφιλής συνάδελφός του, ο Χρήστος Πάζης. Ο τραγουδιστής διασκέδασε με το πρόγραμμα μέχρι πρωίας, ενώ ο Νίκος, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, του χάρισε το μικρόφωνο και εκείνος μας χάρισε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Η επιτυχία για το Κέντρο Αθηνών, αλλά και τον Νίκο Βέρτη, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, αφού μαγαζί και τραγουδιστής εξακολουθούν να κρατούν δυναμικά τα ηνία της διασκέδασης στην Αθήνα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024