211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πανταζής- Καλίδης: Η φωτογράφιση της αφίσας τους για το Caramela!

Πανταζής Καλίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη συνεργασία!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη στιγμή που θα μπορέσουμε να απολαύσουμε για πρώτη φορά στην πίστα Λευτέρη Πανταζή και Πάνο Καλίδη. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στην πίστα του Caramela και ετοιμάζονται να προκαλέσουν πανικό, με τις ανεβαστικές επιτυχίες τους και το τρελό τους κέφι!

Ένας από τους πιο μεγάλους διασκεδαστές, εδώ και πολλές δεκαετίες, συναντιέται μουσικά με έναν από της νεότερης γενιάς και το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον μοναδικό. Ο Λευτέρης Πανταζής, έρχεται να προστεθεί στο ήδη υπάρχον σχήμα, ύστερα από το τέλος των εμφανίσεών του με τον Νίνο στο Gotham City.

Και φυσικά, οι τελευταίες λεπτομέρειες είναι ήδη έτοιμες, προκειμένου να δούμε ένα αποτέλεσμα που πραγματικά θα μας εντυπωσιάσει. Οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν μαζί, για τις ανάγκες της φωτογράφισης για την αφίσα του σχήματος, και στιγμιότυπα αυτής είδε και το κοινό τους. Όντας σε τρελά κέφια, οι δύο τραγουδιστές φωτογραφίζονται και μας υπόσχονται βραδιές διασκέδασης που δεν θα έχουν προηγούμενο. Λίγες μέρες ακόμα απέμειναν, για τη μεγάλη τους πρεμιέρα, που θα ξεσηκώσει για τα καλά την πόλη της Αθήνας! Καλίδης Πανταζής Caramela θα αποτελέσουν ένα από τα πιο καυτά σχήματα της σεζόν και θα μας κρατήσουν την πιο ευχάριστη συντροφιά!

foto foto-2 foto-3

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024